De top 5 leukste schorten van 2021

Schorten worden steeds vaker gebruikt als promotiemateriaal of relatiegeschenken. Met name in de horeca branche worden de schorten aan klantrelatie gegeven. Je kunt namelijk schorten bedrukken met het bedrijfslogo of een persoonlijke tekst. Het is bijvoorbeeld ook leuk om schorten weg te geven als klantrelatie met allerlei lekkernijen. Hoe dan ook, we hebben de vijf leukste schorten van 2021 gerangschikt. Benieuwd? Lees hieronder gauw verder.

#5 Coocina short – Zwart

Niet persé het leukste schort van 2021 maar wel de goedkoopste. Met de vanaf prijs van €0,60,- is het mogelijk om goedkoop een logo of tekst te bedrukken. Goedkope schorten bedrukken biedt de mogelijkheid om grote aantallen in te kopen voor promotiemateriaal.

 

#4 Short met kurk accent

Geen typische ‘saaie’ witte of zwarte schorten maar een short met kurk accent. Door dit bijzonder ontwerp zul je al gauw de attentie van mensen hebben. Zeer geschikt voor promotiemateriaal of als relatiegeschenk voor klantrelaties.

 

#3 Goedkoop katoenen short voor horeca

Gemakkelijk een pen met kladblok in de short herbergen om bestelling op te schrijven of een pinautomaat meedragen. Het kan allemaal met de goedkope katoenen short voor horeca. Met de mogelijkheid om te bedrukken een goed keuze.

 

#2 Grill BBQ short

Barbecueën wordt steeds populairder. Zelfs in de herfst en wint wordt er steeds meer gebarbecued. Een mooi barbecueschort gebruiken als promotiemateriaal of relatiegeschenk is dus het hele jaar door geschikt om te geven. Helemaal wanneer en genoeg ruimte is voor doeken en barbecuetangen. Deze grill BBQ schort, die tevens bedrukt kan worden, is zeer geschikt voor een ideale barbecue.

 

#1 Deluxe canvas keukenschort

Een echt goed keukenschort is natuurlijk van leer. Het doet niet alleen de uitstraling ten goede maar is ook beter bestand tegen vlekken. Met een vanaf prijs van €17,95,- wellicht duur maar met dit schort ben je verzekerd van kwaliteit. 

24-02-2021 door