Tussen kerst en nieuwjaar zijn wij beperkt bereikbaar. Lopende orders worden normaal geleverd. Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Welke speciale schorten kunt u bedrukken?

Het bedrukken van schorten kunt u voor vele verschillende doeleinden doen. Zo kunt u ervoor kiezen om schorten te laten bedrukken om eenheid in de keuken te creëren. De schorten die voor in de keuken van een restaurant worden bedrukt zijn meestal de standaard schorten. De speciale schorten worden meestal bedrukt voor commerciële doeleinden. Zo zult u sommige schorten die u hier kunt bedrukken zult u gedragen zien worden door kelners van een restaurant en sommige zijn te zien in de amstel bbq-reclames.

Welke speciale schorten zijn er?

schort bedrukken

Bij het bedrukken van de speciale schorten moet u vooral gaan denken aan de schorten die allerlei handige gadgets met zich meedragen. Ook vindt u speciale design schorten tussen de speciale schorten. Dus welke schorten zijn  er allemaal te bedrukken?

Chef schort 

De Chef schort is gemaakt van keperstof en bestaat voor 65% uit polyester en voor 35% uit katoen. De schort is inclusief biezen en knopen in contrasterende kleur. Deze schort wordt voornamelijk in de keuken gedragen en is zeer modieus.

 

 

Barbecueschort

Er zijn verschillende barbecueschorten. Al deze barbecueschorten kunt u op geheel op eigen wijze bedrukken. U vindt drie verschillende barbecueschorten op onze speciale schorten pagina. Één daarvan is de voetbal bbq-short die we later nog uit gaan leggen. Bij de andere twee bartbecueschorten zijn er bbq-gadgets bijgevoegd.

schorten bedrukkenBarbecueschort bedrukken

 

Tuinset schort

Dit schort staat los van alle andere kook en keukenschorten. Dit schort is speciaal gemaakt voor de tuinier. Dit schort is inclusief een 6-delig tuinset waarmee elk bosje in de tuin kan worden aangepakt.

schorten bedrukken

Voetbalschort

Dit voetbalschort is een bbq-schort die geheel in het teken staat van voetbal. Wanneer u deze schort laat bedrukken bent u verzekerd van een aantal extra accessoires die geheel in voetbalstijl gemaakt zijn. Een grappig relatiegeschenk voor elk bedrijf!

schorten bedrukkenschort bedrukken

Jamie Oliver schort

Dit is een speciaal door Jamie Oliver gemaakte schort. Misschien komt deze schort u bekent voor omdat dit het originele schort is die hij draagt in zijn  tv programma’s. De stof is van spijkerstof wat de schort een echte denim look geeft.

schort bedrukkenschorten bedrukken

18-11-2015 door